Способи перевірки відвідуваності сайту - Журавльова, М. В.; Вовк, О. В. (Українська академія друкарства, 2018)
Відвідуваність сайту – це число відвідувачів сайту за певний період часу, зазвичай за добу.
Keywords: перевірка відвідуваності сайту; відвідуваність сайту