Роль і місце інтегрованих баз даних у розподіленій інформаційній системі ВАК України - Філатов, В. О.; Касаткіна, Н. В.; Пономаренко, Л. А. (НАУ, 2009)
Розроблена структура інформаційної системи ВАК України. Досліджені питання інтеграції неоднорідних баз даних, а також розглянуті різні аспекти побудови інтегрованих розподілених баз даних, придатних до використання в процесі атестації наукових кадрів.
Keywords: інтегровані бази даних; інформаційна система