До питання про існуючі підходи до герметизації і забезпечення ремонтопридатності мікроблоків для виробів радіоелектронної апаратури - Котух, В. Г.; Чорний, І. В. (ХНУРЭ, 2007)
Герметизація мікроблоків радіоелектронної апаратури та забезпечення їх ремонтопридатності визначаються, насамперед, конструкторсько-технологічними заходами, які обумовлюють рівень якості і експлуатаційну надійність мікроблоків.
Keywords: Герметизація мікроблоків; ремонтопридатність; експлуатаційна надійність мікроблоків