Українські народні казки - Кісельов, Д. Р. (ХНУРЕ, 2020)
In this article I try to reveal the theme of Ukrainian folk tales, their features. Ukrainian folk traditions and beliefs will be described on the examples of specific works. Казки є одним з найпоширеніших видів оповідальної народної творчості. На земній кулі нема жодного народу, який би не створив свого казкового епосу.Кожен народ має свої казки і сюжети, в якій він вкладає свою життєву і соціальну філософію, зумовлену побутом та історією.
Keywords: культурне розмаїття; українознавство; традиції; культура