Інтелектуальна система оцінювання досягнень студентів у Smart Cyber University - Мамішев, Р. І. (My University, 2019)
Метою роботи є ознайомлення та вивчення технології кіберуніверситету, особистий внесок у технологічний розвиток навчальних закладів, розробка програмного забезпечення оцінювання досягнень студентів. У ході виконання проекту було розглянуто електронний журнал в рамках інтелектуальної системи кібер-університету. Було проаналізовано якість освіти в Україні відносно лідируючих країн світу. Виявлено переваги інтегрування технологій у навчальний процес. Створено веб-додаток інтелектуальної системи оцінювання досягнень студентів.
Keywords: кiбер-унiверсситет; веб-додаток; захист персональних даних