Система мобільного тестування знань на платформі Андроїд - Марчук, С. С. (My University, 2021)
В кваліфікаційній роботі проведено аналіз та розроблено мобільний застосунок для проведення тестувань. Програмна реалізація виконується в середовищі «Intellij Android Studio» мовою програмування «Kotlin» з використанням «AndroidSDK»
Keywords: FIREBASE; Android SDK; MVVM; RETROFIT; месенджер; Kotlin; багатопоточність; RXJAVA; ПЗ SDK UI/UX