Балістичний гравіметр для симетричного способу вимірювання прискорення вільного падіння з індукційно-динамічною катапультою, що має багатоімпульсне збудження - Омельченко, А. В.; Болюх, В. Ф.; Вінніченко, О. І.; Неєжмаков, П. І. (ДП «Український інститут промислової власності», 2021)
Винахід належить до галузі гравіметрії і може бути використаний в балістичних гравіметрах для симетричного способу вимірювань абсолютних значень прискорення вільного падіння g.
Keywords: гравіметр; вимірювання; катапульта; балістичний гравіметр