Ігровий застосунок "Монополія" з використанням рушія Unity - Безсонов, В. О. (My University, 2025)
Метою даної кваліфікаційної роботи є створення ігрового онлайн-застосунку "Монополія" з інтеграцією мультиплеєрного режиму. Завдання було вирішено за допомогою використання ігрового рушія Unity, мови програмування C# та мережевих технологій NetCode. Розроблено якісну онлайн-гру, яка надає користувачам можливість брати участь у багатокористувацьких ігрових сесіях по всьому світу, використовуючи сучасний інтерфейс та динамічну взаємодію. Увесь код проекту було створено з урахуванням принципів SOLID, що забезпечують подальшу легку підтримку додатку та краще розуміння коду. Програму написано мовою C# з використанням рушія Unity у середовищі програмування Visual Studio.
Monopoly Game Application Using the Unity Engine
Keywords: онлайн-гра; мережева взаємодія; геймдизайн; ігровий онлайн-застосунок "Монополія"