Метод тестування на лапароскопічному тренажерові - Герман, Т. В. (НТУ «ХПІ», 2020)
В тезах доповіді був розроблений метод тестування на лапароскопічному тренажерові Lap-X Hybrid із реалізацією відеозапису рухової діяльності маніпуляторами під час статичного та динамічного навантаження м’язів верхніх кінцівок.
Keywords: лапароскопічний тренажер; хірургічні маніпулятори; набірне поле