Дослідження Utilization management за допомогою хмарної платформи AWS - Тереня, К. О. (My University, 2022)
Метою даної роботи є розробка інфраструктури на хмарній платформі AWS. Необхідно провести аналіз існуючих на сьогоднішньому ринку медичних інформаційних систем. Розглянута медична інформаційна система для автоматичної роботи в медичних установах. Розроблена інфраструктура за допомогою IaC підходу для роботи медичної інформаційної системи у хмарній платформі AWS і продемонстровано її роботу.
Keywords: AWS; terraform; IaC; медична інформаційна система