Корпоративна комп’ютерна мережа підприємства - Димчук, М. І. (My University, 2025)
Метою цієї кваліфікаційної роботи є розробка надійної та ефективної комп’ютерної мережі для забезпечення стабільної роботи підприємства. Процес проєктування мережі базується на глибокому аналізі її поточного стану, що дозволяє визначити ключові компоненти майбутньої інфраструктури. У межах роботи було проведено вивчення особливостей діяльності підприємства, аналіз його організаційної структури та просторового розташування приміщень. На основі отриманих даних сформульовано технічні та функціональні вимоги до майбутньої мережі.
Enterprise Corporate Computer Network
Keywords: Ethernet; комп’ютерна мережа підприємства