Принципи державного фінансового контролю за діяльністю суб’єктів господарювання - Колісник, А. С. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
У представленій публікації розглянуто принципи державного фінансового контролю в Україні. Запропоновано до їх кола відносити такі, як: законність, системність, прозорість, оперативність, об’єктивність, паритетність публічних та приватних інтересів. відповідальність. // The presented publication considers the principles of public financial control in Ukraine. It is proposed to include in their circle such as: legality, system, transparency, efficiency, objectivity, parity of public and private interests. responsibility.
Keywords: державний фінансовий контроль; суб’єкти господарювання; принципи державного фінансового контролю; state financial control; business entities; principles of state financial control