Методи та алгоритми організації мережевого програмування мультиплеєрної системи ігрового застосунку - Долгополов, О. М. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка моделі та методів мережевої частини для ігрових застосунків. Основною причиною розробки стало те, що поточні рішення не повністю покривають потреби розробників у швидкості передачі даних, що може призвести до негативного досвіду кінцевого користувача. Також значною частиною є те, що поточні рішення не надають великої масштабованості та інструментів для вдосконалення існуючих продуктів, де заздалегідь доволі закритий функціонал. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено аналіз існуючих рішень мережевих систем у ігрових додатках, що дозволило сформулювати та встановити напрямок у подальшій розробці власного рішення. Було розроблено модель мережевої частини, де основний напрямок розробки був спрямований на прискорення передачі пакетів з даними у сучасних ігрових застосунках. Розроблена модель є гнучким рішенням, яке дозволяє розробникам легко налаштовувати розмір і як будуть передаватися пакети з потрібними даними, їх мету та пріоритет.
Approaches and Algorithms for Organizing Network Programming of a Multiplayer Game Application System
Keywords: ігровий застосунок; швидкість передачі даних