Поліноміальне оцінювання фази радіосигналу при асиметрично-ексцесній мультиплікативній заваді - Коваль, В. В.; Гавриш, О. С.; Заболотній, С. В. (ХНУРЭ, 2011)
Описуються синтезовані алгоритми вимірювання (статистичного оцінювання) фази адіосигналу, що приймається на фоні мультиплікативної завади. Розраховуються оптимальні коефіцієнти рівнянь для знаходження поліноміальних оцінок фази радіосигналу і знаходяться та аналізуються аналітичні вирази дисперсій цих оцінок.
Keywords: мультиплікативні завади; моментно-кумулянтний опис; поліноміальні алгоритми