Розробка програми для пошуку й побудови оптимального маршруту мобільного робота у двовимірному просторі. - Максимова, С.; Борисов, Г. (ХНУРЕ, 2023)
В науковій роботі проведено аналіз сучасних мобільних роботів, які використовуються для пошуку оптимального маршруту. На базі проведеного аналізу розроблено структурну схему, обрано основні елементи та описано їх призначення, рекомендовані апаратні модулі.
Keywords: мобільні роботи; пошук оптимального маршруту; структурна схема; апаратні модулі