Тензорна модель швидкої перемаршрутизації із захистом рівня якості обслуговування - Євдокименко, М. О.; Єременко, О. С.; Слейман, Б. (ХНУРЕ, 2019)
Запропоновано тензорну модель швидкої перемаршрутизації із захистом рівня якості обслуговування в телекомунікаційній мережі. Новизна запропонованої моделі полягає в тому, що в умовах реалізації швидкої перемаршрутизації в мережі забезпечувався захист рівня обслуговування одночасно за показниками пропускної здатності, середньої міжкінцевої затримки та ймовірності втрат пакетів вздовж основного та резервного мультишляхів.
Keywords: тензорна модель; швидка перемаршрутизація; якість обслуговування; резервування; пропускна здатність; затримка; втрати пакетів