Дослідження системи озвучування приміщень типу амфітеатр - Сергєєв, В. О. (My University, 2024)
В роботі було проведено дослідження якості існуючого акустичного оснащення в амфітеатрі на прикладі Харківського державного цирку. За допомогою пакету програм EASE 4.3 було створено модель приміщення цирку з повним дотримання розмірів та матеріалів, використаних при будівництві цирку. У створеній моделі було імітовано існуюче розміщення акустичних систем та проведений електроакустичний розрахунок, на основі аналізу якого було запропоновано нове обладнання для системи озвучення. Проведений порівняльний аналіз результатів електроакустичних розрахунків для існуючої та запропонованої системи озвучення.
Keywords: амфітеатр; система озвучення; ясність мовного контенту; ясність музичного контенту; час реверберації