Особливості застосування назальних розширювачів під час фізичних тренувань - Носова, Я. В.; Шушляпіна, Н. О.; Аврунін, О. О. (НТУ "ХПІ", 2023)
У роботі розглядаються особливості застосування назальних розширювачів під час фізичних тренувань. Розглядається методика тестування носового дихання при фізичних навантаженнях. Розглядаються різні типи назальних розширювачів та їх вплив на покращення носового дихання в форсованому режимі.
Keywords: носове дихання; риноманометрія; форсоване дихання; назальні розширювачі