Оцінка соціально-мотиваційного забезпечення інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Міжнародний гуманітарний університет, 2015)
Запропоновано методичний підхід до оцінки соціально-мотиваційного забезпечення інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства на основі даних фінансової звітності підприємства. Це забезпечує доступність даних по іншим підприємствам даної галузі з метою порівняльної оцінки та позиціонування досліджуваного підприємства у конкурентному інноваційно-інвестиційному просторі. Предложен методический подход к оценке социально-мотивационного обеспечения инновационно-инвестиционной способности предприятия на основе данных финансовой отчетности предприятия. Это обеспечивает доступность данных по другим предприятиям данной отрасли с целью сравнительной оценки и позиционирования исследуемого предприятия в конкурентном инновационно-инвестиционном пространстве. The methodical approach of estimation social- motivation support innovativ-investment ability of the enterprise on base of financial reporting of the enterprise is offered. This provides accessibility statistical data on the other enterprises given branches for the reason comparative estimation and positioning the under investigation enterprise in competitive innovativ-investment space.
Оценка социально-мотивационного обеспечения инновационно-инвестиционной способности предприятия
The estimation of social-motivation support innovativ-investment ability of the enterprise
Keywords: соціально-мотиваційне забезпечення; інноваційно-інвестиційна спроможність підприємства; інтегральний показник; мотивационное обеспечение; инновационно-инвестиционная способность предприятия; интегральный показатель; social-motivation support; innovativ-investment ability of the enterprise; integral factor