Технологія формування замовлень у системі керування виробничо-збутовим процесом - Безкоровайний, В. В.; Куницький, М.; Драз, О. М.; Лавриков, В. (Друкарня Мадрид, 2020)
Запропоновано варіант моделі динаміки для системи керування виробничо-збутовим процесом з удосконаленими регуляторами на основі Internet-технології процесу збору інформації щодо попиту на товар, фактичних і бажаних запасів всіх рівнів. Запропоновані рішення дозволять підвищити якість керування виробничо- збутовими процесами за рахунок зменшення перерегулювання в усіх ланках системи.
Keywords: виробничо-збутовий процес; інформаційна технологія; формування замовлень