Голографічні технологіі збереження інформації - Моруженко, Д. О. (ХНУРЕ, 2023)
Голографія як технологія збереження інформації Голографія - це технологія зберігання інформації, яка використовує світлові хвилі для створення тривимірних зображень об'єктів. У той же час кожна частина зображення зберігається на іншому шарі світлочутливого матеріалу.