Аналіз сучасного стану промисловості України: проблеми та перспективи - Степанова, О. В.; Піунова, Є. Д. (ХНУРЕ, 2022)
Протягом останніх двадцяти років структура української економіки зазнала істотних змін. В умовах ринкової економіки економічне зростання можливе при відповідному рівні конкурентоспроможності продукції та послуг, що виробляють промислові підприємства, адже промисловість є одним з провідних сегментів економіки в багатьох країнах, що визначає рівень економічного розвитку, можливості участі у світовій організації торгівлі
Keywords: бізнес-освіта; стратегії економічного розвитку; інноваційний потенціал