Розробка ADS-B пункту спостереження за повітряним простором із використанням SDR технології - Сердюк, К. М. (My University, 2021)
Мета роботи – створення ADS-B пункту з використанням SDR технології, яка буде в собі поєднувати переваги професійного обладнення на наземних станцій спостереження та органах управління повітряним рухом. Розглянуто метод частотного аналізу: метод, заснований на використанні БПФ, архітектурі радіоприймальних пристроїв на основі технології SDR. Було впроваджено пункт моніторингу повітряного простору ADS-B.
Keywords: ADS-B; радіомоніторинг; БПФ; SDR