Формування фандрайзингових умінь у майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю - Шеховцова, В. І.; Сажко, Г. І. (Видвничий дім “Гельветика”, 2015)
Отримавши достатньо високу теоретичну та практичну підготовку в межах своєї майбутньої професії студенти не можуть конкурувати в сфері застосування своїх талантів з причини відсутності навичок в просуванні своїх проектів та залученні фінансових коштів й матеріальних ресурсів для їх реалізації. Одним зі шляхів вирішення цієї проблеми є формування у студентів фандрайзингових умінь. В статті розкрито поняття «фандрайзинг», наведено елементи дидактичної системи навчання технології фандрайзингу майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю через алгоритм навчання студентів, виокремлено необхідні для цього уміння й перелік дисциплін, в яких можливо формування перелічених умінь.
Keywords: Фандрайзинг; фандрайзингові уміння; принципи навчання фандрайзингу; дидактична система навчання фандрайзингу