Дослідження та аналіз методів тестування роботи нейронних мереж відповідно до вхідних даних та стратегії навчання - Алексєєва, В. А.; Ревенчук, І. А. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження та аналіз методів тестування роботи нейронних мереж відповідно до вхідних даних та стратегії навчання. В доповіді наводяться результати аналізу процесу тестування нейронних мереж. Так у нейронній мережі є набір входів, що призводить до виходу. Між входом і виходом є кілька шарів штучних нейронів. Ці нейрони приймають вхідні дані, і вага всередині них спрацьовує або ні. Потім це передається до наступного шару, який робить те ж саме. Чим складніша проблема, тим більше шарів і штучних нейронів може знадобитися
Keywords: тестування нейронних мереж; стратегія навчання