Розробка оригінал-макету книжкового видання «Відьмак. Останнє бажання» - Кузнєцова, С. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка оригінал-макету книжкового видання «Відьмак. Останнє бажання» та опис технологій його виготовлення. Досліджено й описано основні етапи виготовлення книжкового видання, розглянуто літературу за темою, визначено характеристики видання, розроблено оригінал-макет, розраховано витрати матеріалів, підібрано обладнання та витратні матеріали, складено маршрутно технологічну карту виготовлення видання та проведено економічне обґрунтування роботи. Розроблюване видання спрямоване на українців 16-40 років, що зацікавлені у літературі жанру фентезі або вже знайомі зі всесвітом «Відьмака» і хочуть дізнатися про нього більше
Keywords: художня література; оригінал-макет; книжкове видання; офсетний друк; післядрукарська підготовка; поліграфічне обладнання