Оптична відеоендоскопія носу та імпедансометрія в динаміці лікування тубарної дисфункції у хворих на гострий вірусний риносинусит - Шушляпіна, Н. О.; Тернопол, Ю.; Худаєва, С. А. (ТОВ «Торговий дім «Альфа і Омега», 2022)
Запропоновано використання методів оптичної відеоендоскопії носу та імпедансометрії в динаміці при лікуванні тубарної дисфункції у хворих на гострий вірусний риносинусит. Розглянуто діагностичні можливості та особливості комплексного застосування даних методів для профілактики розвитку отиту при гострому вірусному риносинуситі.
Keywords: відеоендоскопія; риносинусит; тимпанометрія