Нанофотонний метод визначення органічних канцерогенів у водних середовищах - Сушко, О. А.; Рожицький, М. М. (Східно-європейський журнал передових технологій, 2012)
У статті розглянуто проблему визначення забруднення у водних середовищах органічних канцерогенів, таких як поліциклічні ароматичні вуглеводні (ПАВ). Викладено основні принципи побудови нанофотонного методу визначення органічних канцерогенів з використанням сучасних нанотехнологій та наноматеріалів
Keywords: канцероген; поліциклічні ароматичні вуглеводні; нанофотоніка