Підходи по автоматизації і впровадженню інтерактивних засобів навчання - Столбов, В. Ф.; Рубан, І. В.; Дуденко, С. В.; Третяк, В. Ф. (Системи обробки інформації, 2008)
Наданий аналіз підходів по автоматизації і впровадженню інтерактивних засобів навчання.
Keywords: інтерактивні засоби навчання