Правові аспекти підтримки стартапів у балтійських державах - Завадська, А. Т. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2021)
У наукових тезах здійснено порівняльний аналіз нормативно-правового регулювання державної підтримки стартапів Литви, Латвії та Естонії, досліджено національні екосистеми суб’єктів інноваційної інфраструктури, які здійснюють підтримку стартапів, та надано рекомендації щодо застосування Україною позитивних аспектів міжнародної діяльності деяких інноваційних суб’єктів. // The scientific theses provide a comparative analysis of the legal regulation of state support for startups in Lithuania, Latvia and Estonia, study the national ecosystems of innovation infrastructure entities that support startups, and provide recommendations for Ukraine to apply the positive aspects of international activities of some innovation entities.
Keywords: стартап; інноваційна інфраструктура; новостворене підприємство; державна підтримка; startup; innovation infrastructure; newly created enterprise; state support