Забезпечення якості коду програмних застосунків - Гусєв, І. В. (My University, 2025)
Дослідження, присвячене темі забезпечення якості коду, розкриває сучасні підходи та методи, спрямовані на покращення якості програмного забезпечення, підвищення продуктивності команд розробників та зменшення ризиків, пов’язаних із помилками і збоями. Актуальність дослідження обумовлена зростаючими вимогами до стабільності, надійності та масштабованості сучасних програмних продуктів, що функціонують у складних умовах та мають задовольняти високі стандарти користувацького досвіду. Метою цього дослідження є аналіз основних характеристик якісного коду та визначення ефективних методів і практик забезпечення його якості.
Keywords: якість програмного коду; забезпечення якості коду