Програмна система моніторингу зарядних станцій електромобілів. Архітектор бази даних та проєкту, DevOps інженер - Чубаров, Є. Е. (My University, 2024)
В результаті було розроблено серверну частину програмної системи, що надає можливості власникам та операторам депо зарядних станцій для гнучкого налаштування профілів споживання електроенергії, моніторингу стану станцій та процесів заряджання зарядок, а також аналізу статистичних даних. Завдяки використанню хмарних сервісів та інструментів контейнеризації та оркестрації, система здатна обробляти велику кількість даних, що надходять від 5 зарядних стації, а застосовані архітектурні рішення дозволяють далі підтримувати і покращувати систему.
Keywords: електромобіль; зарядна станція; мікросервісна архітектура; споживання електроенергії; entity framework; GRPC; kubernetes