Побудова двобічних наближень до розв’язків нелінійних крайових задач для звичайних диференціальних рівнянь - Вороненко, М. Д. (ХНУРЕ, 2019)
Робота присвячена дослідженню можливості побудови двобічних наближень до додатного розв’язку нелінійного звичайного диференціального рівняння, розглядуваного на відрізку [0,1] за мішаних крайових умов.
Keywords: нелінійні крайові задач і; двобічні наближення; звичайні диференціальні рівняння; функція Гріна; мішані крайові умови