Методика тестування віртуальних 3D турів та інтерактивних product recommendation quizzes на основі фунціонального та юзабіліті тестування - Дейнеко, Ж. В.; Мендєлєва, М. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Розглянуто актуальність тестування нових інтерактивних засобів залучення клієнтів як віртуальний 3D тур та інтерактивний квіз. Запропоновано використання методики тестування таких інтерактивних елементів за допомогою комбінованого підходу, що складається з технік юзабіліті та функціонального тестування. В результаті методика дозволяє знайти більше помилок в існуючих веб-додатках з інтерактивними елементами, а також згенерувати більшу кількість гіпотез про точки зростання і можливості доопрацювання.
Keywords: залучення клієнтів; методика тестування