Дослідження імовірнісного розподілу службових сигналів в когнітивному радіо - Лисечко, В. П.; Обіход, Я. Я; Олефіренко, Т. М. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2015)
Дослідження імовірнісного розподілу службових сигналів в когнітивному радіо.
Keywords: дослідження імовірнісного розподілу; імовірнісний розподіл; розподіл службових сигналів; службові сигнали; сигнали в когнітивному радіо; когнітивне радіо