Дослідження методів багатошляхової маршрутизації в безпроводових мережах - Барсук, В. О. (My University, 2021)
У кваліфікаційній магістерській роботі проведено дослідження протоколів багатошляхової маршрутизації в безпроводових MANET мережах. Розглянуто принципи організації, основи функціонування та особливості маршрутизації в MANET мережах. Представлені характеристики протоколів всіх груп з точки зору забезпечення мережевої продуктивності. Проведено порівняльний аналіз протоколу OLSR і його модифікації MP-OLSR.
Keywords: MANET; OLSR; MP-OLSR; AD HOC; багатошляхова маршрутизація; багатошляховий алгоритм дейкстри; безпроводові мережі