Особливості нарахування земельного податку в м. Харкові та поточні ставки відповідно нормативним актам міської ради - Репіна, В. А. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Автор презентації приділяє увагу проблемним питанням та особливостям нарахування земельного податку на прикладі міста Харкова. Робота надає відповідь на питання, хто є платником податку, яка його база нарахування, ким встановлюються граничні розміри податку тощо. // The author of the presentation pays attention to problematic issues and peculiarities of land tax calculation on the example of the city of Kharkiv. The work provides an answer to the question of who is the taxpayer, what is its accrual base, who sets the tax limits, etc.
Keywords: податкове право; земельне право; земельний податок; ставка податку; tax law; land law; land tax; tax rate