Поточні тенденції у веб-дизайні сайтів - Канінець, А. А.; Ліхачов, С. О. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
У роботі розглядаються тенденції веб дизайну сайтів на 2021 рік. Тренди у веб-дизайні постійно змінюються, удосконалюються, модернізуються. Тому дуже важливо стежити за трендом, розуміти які інструменти увійшли в моду в сфері сайтобудування, а які вже вважаються застарілими і залишаються позаду.
Keywords: веб-дизайн сайту; поліграфія