Дослідження методів побудови потужних низькочастотних систем озвучення - Скарбо, А. О. (My University, 2020)
У роботі розглядаються методи розробки низькочастотних систем озвучення автомобіля. Наведені результати теоретичного та експериментального дослідження потужної експериментальної акустичної системи. Розроблена система націлена на створення максимального звукового тиску в автомобілі для більш комфортного сприйняття звуку в салоні. Розглянуті варіанти збільшення коефіцієнту корисної дії низькочастотних акустичних випромінювачів.
Keywords: низькочастотні акустичні випромінювачі; акустична система; динамічний випромінювач; сабвуфер; резонатор чвертьхвильовий