Формування класового контуру діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (СМП «ТАЙП», 2015)
Наведена графічна інтерпретація діагностичного простору та сукупності індикаторів, що формують класовий контур діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства. Запропоновано методику розрахунку інтегральних показників класового контуру діагностики інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства, у тому числі використовуючи дані статистичної звітності підприємства. Приведена графическая интерпретация диагностического пространства и совокупности индикаторов, которые формируют классовый контур диагностики инновационно-инвестиционной способности предприятия. Предложена методика расчета интегральных показателей классового контура диагностики инновационно-инвестиционной способности предприятия в том числе используя данные статистической отчетности предприятия. It has been presented graphic interpretation of diagnostic space and the set of indicators that form the class contour of diagnostics of innovation and investment capacity of the enterprise. It has been proposed the method of calculating the integrated performance of class contour for diagnostic of innovation and investment capacity of the enterprise, including data using statistical statements of the enterprise.
Formation of Class Contour for Diagnostics of Innovation and Investment Capacity of the Enterprise
Формирование классового контура диагностики инновационно-инвестиционной способности предприятия
Журнал «Інноваційна економіка» в наукометричних базах: РИНЦ – http://elibrary.ru/title_about.asp?id=50859 INDEX COPERNICUS – http://journals.indexcopernicus.com/+,p12420,3.html
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможність; діагностичний простір; класовий контур; система інтегральних показників; инновационно-инвестиционная способность; диагностика предприятия; диагностическое пространство; классовый контур; система интегральных показателей; innovation and investment capacity; diagnostics; diagnostic space; class contour; system of integral indicators