Розроблення програмного забезпечення для автоматизованого обліку конструкторсько–технологічної документації комп’ютерно–інтегрованого виробництва - Шмига Р. В. (My University, 2024)
Об'єкт розробки – автоматизація технологічної підготовки комп’ютерно–інтегрованого виробництва. Предмет розробки – база даних конструкторсько–технологічної документації комп’ютерно–інтегрованого виробництва. Мета роботи – розроблення програмного модуля для контролю виконання замовлень створення, редагування та обліку конструкторсько–технологічної документації на комп’ютерно–інтегрованому виробництві. Проаналізовано технічне завдання, визначені основні вимоги програми, що розробляється. Проведено аналіз загальних принципів організації технологічного процесу виготовлення виробу. Визначені основні вимоги до єдиного інформаційного простору технологічної підготовки виробництва. Проведено аналіз аналогічних програмних модулів. Розроблено архітектуру програмного модуля та виконано моделюваня його роботи за допомогою мови UML. Виконано моделювання структури даних в автоматизованому середовище PowerDesigner. Проведено заходи і розрахунки для забезпечення умов безпечної праці у лабораторії, де виконувались дослідження з кваліфікаційної роботи.
Keywords: програмний модуль; Розроблення програмного забезпечення для автоматизованого обліку конструкторсько–технологічної документації комп’ютерно–інтегрованого виробництва; облік конструкторсько–технологічної документації; облік документації; комп’ютерно–інтегроване виробництво; виконання замовлень