Система обробки замовлень в закладах харчування - Хаустова, В. С. (My University, 2024)
Метою даної кваліфікаційної роботи бакалавра є схемотехнічна та програмна розробка автоматизованої системи обслуговування клієнтів у сфері харчування. В рамках дослідження була розроблена система на основі Телеграм бота, що дозволяє клієнтам робити замовлення, отримувати інформацію про меню, акції та спеціальні пропозиції. Для реалізації цього була використана мова програмування Java та ряд технологічних рішень, таких як Spring Boot, Telegram Bot API, MySQL та інші. Процес взаємодії між клієнтом та системою відбувається у реальному часі: клієнт сканує QR-код, переходить до Телеграм боту, робить замовлення, сервер обробляє запит, зберігає дані в базі даних і відправляє підтвердження клієнту. Додатково, для оптимізації взаємодії співробітників кухні було впроваджено мікроконтролер ESP-32 для взаємодії з дисплеєм Raspberry Pi
Keywords: харчування; Телеграм бот; Spring Boot