Спосіб динамічного управління чергами на інтерфейсах маршрутизаторів телекомунікаційної мережі - Лемешко, О. В.; Лебеденко, Т. М.; Євдокименко, М. О.; Єременко, О. С.; Куля, Ю. Е. (My University, 2019)
Спосіб динамічного управління чергами на інтерфейсах маршрутизаторів телекомунікаційної мережі, що включає обслуговування черг, яке відбувається шляхом їх оптимального балансування, який відрізняється тим, що здійснюють балансування з урахуванням динаміки зміни стану інтерфейсу маршрутизатора телекомунікаційної мережі у часі, що дозволяє відстежувати поточне значення середньої довжини черги на інтерфейсі маршрутизатора і прогнозувати її значення на інших часових інтервалах, що сприяє якіснішому обслуговуванню пакетів трафіку та підвищенню точності розрахунків значень показників якості обслуговування.
Keywords: динамічне управління чергами; інтерфейс маршрутизатора; телекомунікаційні мережі; обслуговування черг