Комп’ютерна мережа торгівельної установи з підтримкою безпровідних технологій - Литвиненко, Ґ. К. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка безпровідної комп’ютерної мережі установи з забезпеченням заданого рівня мережевої безпеки, доступності і цілісності використовуваних даних. Розглядаються основні принципи створення комп’ютерної мережі, починаючи з її планування (вибір структури мережі, вибір мережевої технології, вибір обладнання, програмного забезпечення), і закінчуючи введенням в експлуатацію.
Computer Network of a Trading Institution with Wireless Technologies Support
Keywords: точка доступу; локальна обчислювальна мережа; канал передачі даних