Створення та дослідження ефективності мультимедійних систем для використання в освітній діяльності університетів - Солодов, В. Д. (My University, 2022)
У даній роботі проведено аналітичний огляд засобів, технологій та методів, які використовуються в освітній діяльності вищих навчальних закладів, проаналізовані цілі, задачі та мета вищої професійної освіти, проведено огляд та аналіз основних методів та видів навчання в ВНЗ, розглянуті та проаналізовані особливості дистанційного навчання в ВНЗ, розглянуті технології, що використовуються у навчанні, та для передачі мультимедійної інформації. В ході роботи створені структурні схеми використання технічних засобів при проведенні сучасних занять у ВНЗ в різних форматах. Було проведено налаштування програмного забезпечення vMix для проведення заняття в форматі стриму. Та за результатами занять було проведено аналіз ефективності використання розроблених мультимедійних систем у процесі навчання.
Keywords: мультимедіа; відео; дистанційне навчання; реверберація; звук