Спосіб передачі інформації - Обод, І. І.; Буланий, О. А.; Стрельницький, О. О. (ХНУРЕ, 2014)
Корисна модель належить до галузі інфокомунікаційних технологій, зокрема до систем передачі цифрових сигналів у мережах радіодоступу.
Keywords: цифрові сигнали; інфокомунікаційні технології