Дослідження основних підходів до побудови Web-систем рекомендаційного типу - Степанова, А. О. (ХНУРЕ, 2019)
Об’єкт дослідження – інтелектуальні веб-системи. Предмет дослідження – рекомендаційні системи. Мета роботи – провести аналіз існуючих методів до побудови інтелектуальних веб-систем рекомендаційного типу. Методи дослідження – колаборативна фільтрація, контентна фільтрація, сінгулярний розклад матриці, кластерування.
Keywords: дизайн інтерфейсу; діаграма прецедентів; кластерізація; коефіціент Дайса; колаборативна фільтрація; контентна фільтрація