Комплексна тема. Розробка ігрового контенту. Програмна частина на ігровому рушії Unity - Медведєв, М. М. (My University, 2023)
Об'єкт дослідження – розробка гри на мобільних пристроях. Предмет дослідження – інтерфейс та геймплей мобільних ігор. Мета кваліфікаційної роботи – створити оптимізований та захоплюючий геймплей для мобільної гри засобами ігрового рушія Unity. Методи дослідження – аналіз сучасних трендів у галузі мобільних ігор, дослідження популярних гейм-движків, тестування ефективності інтерфейсу та геймплею на різних пристроях, аналіз зворотного зв'язку від гравців. У даній роботі надано огляд класифікації та особливостей мобільних ігор, аналіз популярних гейм-движків, вивчено особливості інтерфейсу та геймплею на мобільних пристроях, розроблено оптимізований геймплей для мобільної гри, включаючи адаптивний інтерфейс та взаємодію з різними аспектами мобільних платформ. Використані методи дозволили створити ефективний геймплей для мобільних пристроїв, враховуючи особливості їхнього функціонування та екранний розмір.
Keywords: мобільні пристрої; ініціалізація; геймплей; рушій