Вилучення та аналіз даних в судочинстві за допомогою методів OLAP і Data Mining - Полонець, К. С. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є завдання знаходження прихованих закономірностей, а предметом дослідження - рішення у судових справах. Мета роботи - аналіз записів, отриманих в результаті обробки документів і рішень судів за допомогою методів і засобів технології Business Intelligence. В процесі дослідження проводився аналіз предметної області судочинства України, крім того був виконаний огляд існуючих аналогів. У ході виконання кваліфікаційної роботи приведені результати проектування і реалізації бази даних, а також проектування і розробка інструментів для вилучення параметрів, необхідних для проведення аналізу, і наповнення бази даних судочинства. Приведені результати OLAP аналізу цих судових рішень. У майбутньому, розроблені інструменти можуть дозволити зацікавленим людям самостійно отримувати дані і проводити їх аналіз.
Data Extraction and Analysis in Litigation Using OLAP and Data Mining
Keywords: OLAP; Data Mining; Big Data; Business Intelligence; суди