Проблеми трансформації ідентичності у процесах глобалізації та інформатизації суспільства - Штанько, В. І.; Тіхонова, Л. А. (My University, 2013)
Результатом роботи є заключний звіт і як його частина аналітичний звіт за результатами соціологічного дослідження «Соціокультурна ідентичність студентської молоді в умовах інформаційного суспільства (на прикладі студентської молоді Слобожанщини)». Дослідження є актуальним, відповідає світовому рівню, не має аналогів в Україні і здійснено на основі оригінального соціологічного дослідження.
Keywords: інформаційне суспільство; трансформація ідентичності; глобалізація; комунікативній простір; самоідентифікація; самоосвіта; комунікативній простір сучасної культури; соціокультурна реальність; медіакультура; соціальна адаптація; самоідентифікація; ризикогенні ситуаціїї; маніпуляція свідомістю; інформаційній тероризм